Service

  • Draag avontuur heeft een bijzonder goede service. Mochten er snelle vragen zijn of wil je me een foto sturen? Stuur me dan een Whatsapp berichtje op 06-31931311. Dit is alleen voor contact via Whatsapp, niet om te bellen ;-) Mailen mag ook naar info@draagavontuur.nl 

 

Retourneren

  • Custom made artikelen kunnen niet geretourneerd worden tenzij er een artikel geleverd is dat niet conform bestelling is.
  • Overige artikelen; na het ontvangen van je bestelling, heb je 14 dagen het recht om aan mij door te geven dat je (een deel van) je bestelling wilt retourneren. Dit doe je door een e-mail te sturen met daarin je naam, adresgegevens, je ordernummer en welke producten je wilt retourneren. Het e-mailadres is info@draagavontuur.nl
  • De producten moeten echter wel ongebruikt zijn en voor zover mogelijk in de originele verpakking terug worden gestuurd.
  • De kosten voor terugzending zijn voor jezelf. Na ontvangst van de goederen wordt het betaalde bedrag binnen 3 werkdagen teruggestort, exclusief de verzendkosten. Het retouradres kan je opvragen via de mail.

 

Klacht

Een klacht over een product of levering?

Stuur een mail onder vermelding van je naam en ordernummer naar

: info@draagavontuur.nl en je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.

Dan komen we er samen vast wel uit!